• +31634425502
  • Alloujisamer@gmail.com

10 paar Dames Sokken 100% Katoen Zwart

€ 19.95 € 17.95

Set van 10 paar damessokken van het merk Pirlanta. Deze Dames Sokken zijn fijne en dunne sokken gemaakt van katoen waardoor de sokken extra zacht aanvoelen. Deze damessokken zijn ademend, anti-transpirerend en hebben een handgekettelde afwerking zonder een voelbare naad op de tenen. Een andere betekenis voor handgeketteld is naadloos.

De bovenzijde van de sok knelt niet en zorgt daardoor voor een optimaal draagcomfort. Doordat deze sokken van katoenen zijn, zijn ze helaas minder elastisch. Hierdoor zit de sok niet strak om je been maar zit deze soepel. Deze Dames Sokken van zijn ook ideaal te gebruiken voor mensen die diabetes zijn. Deze damessokken zijn verkrijgbaar in de 2 maten, namelijk 35-38 en 39-42.

Naadloze sokken

Naadloze sokken worden steeds meer als prettig ervaren en zit in het algemeen comfortabel doordat je bij de tenen niks voelt. Ben je dus op zoek naar een prettige naadloze sok dan is deze ideaal voor je. Je zult deze sok met veel plezier dragen en geen idee te hebben dat je überhaupt een sok draagt, zo prettig zit deze sok. Deze Dames Sokken kun je met alles combineren en elk gelegenheid dragen. Draag je nou sneakers of laarzen het kan allemaal.

Deze Dames Sokken van Katoen is ook in het Wit en blauw te verkrijgen.

Materiaal en wasvoorschriften

Kleur: Zwart
Maat: 35-38 / 39-42
Wasvoorschrift: Machinewas tot 40°C

Levertijd: 1-2 werkdagen

Aantal: 18

SKU: 10076

Kleuren: Zwart

Kies de maat:

Maat:

Op verlanglijstje

1 2 3 4 5