• +31634425502
  • Alloujisamer@gmail.com

Verzenden

Verzenden

Verzendtermijn

De verzendtermijn van uw bestelling bedraagt 1-2 werkdagen na ontvangst van uw betaling. 
Het kan echter zijn dat een artikel (tijdelijk) uitverkocht raakt rondom het periode dat uw bestelling is geplaatst. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u zsm. Er zal dan gevraagd worden of u een alternatief in gedachten heeft of dat u het order wilt annuleren en het aankoopbedrag terug ontvangt. U kunt altijd een e-mail naar ons sturen om te vragen of een artikel voorradig is en wat de evt. levertijd ervan zal zijn. Indien u reeds een bestelling geplaatst heeft en u wilt graag weten wat de status hiervan is, dan kunt u altijd een e-mail naar ons sturen om dit op te vragen. Overigens ontvangt u van ons een track&trace code zodra uw bestelling wordt verzonden, hiermee kunt u het pakket volgen.

Let op! Indien u één of meerdere artikelen heeft besteld die momenteel niet op voorraad of pre-order (zie product titel) zijn, zal de levering plaatsvinden wanneer de order compleet is. De aangegeven verwachte levertijden voor een pre-order product zijn bij benadering, omdat wij in deze afhankelijk zijn van de producenten. Het kan zo zijn dat de daadwerkelijk levertijd iets kan afwijken van de opgegeven verwachte leverbaarheid van een pre-order product. Wilt u alvast de voorradige producten ontvangen? neem dan contact met ons op via: info@donexone.nl

Verzendkosten & Verzending

Nederland Gratis 

België en Duitsland € 5,95 (Gratis boven € 50,-)

95% van de bestellingen worden verstuurd binnen 24 uur, afhankelijk van de voorraadstatus van de product die u heeft besteld.

Wij zullen trachten u tijdens het verwerken van uw bestelling, op de hoogte houden van de status.